Datos personales

Con la tecnología de Blogger.

viernes, 15 de noviembre de 2013

Lectura digital i concentració


(He tardat desde les 13:06 - 13:13 a llegir-ho i comprender)
A continuació vaig a parlar sobre les questions i preguntes que hi ha al blog, sobre l'article de Lectura digital i concentració.
Casi sempre apague el movil per a no distraurem, casi mai ho faig, no crec que haja perdut concentracció al llegir. Soc de llegir prou, quan me aborrisc casi sempre, antes d'escriure pensé, no hem cambia res a l'hora de llegir. Mire el movil quan necessite algo o d'algu per saber alguna cosa. No, so estic al movil estic, el deixe i faig atra cosa. Jo llisc a el movil, tablet, pc i llibres de text.



                                           (Imatge del blog)

viernes, 8 de noviembre de 2013

Presentació d'imatges

Aquesta presentació es per a vore els principals rituals o manies que tenen els jugadors de la NBA avans dels partits:

martes, 29 de octubre de 2013

El rastre digital



Acabem de vore el reportatje sobre la implantacío de identitat a l'aula d'informatica, a una persona se feia passar per atra, un delicte.


Acabem de vore el reportatje sobre la implantacío de identitat a l'aula d'informatica, a una persona se feia passar per atra, un delicte.

-No hem senc identificat, mai he tingut problemes de aquest cas, les fotos que compartixc son normals, puestos on estic o algun problema per a vore si hem poden ajudar a solucionar-lo.

-Lo primer que faria si tinguera un problema de aquestos seria denunciar a la policia. Rapidament per a intentar que no hi vagia a mes.

-Intente no ficar el meu nom o algun detall que et puga ser manipulat, si es uan xarxa social no ficar els 2 comnoms per exemple, o agregar soles a les persones que coneixques segur.



viernes, 18 de octubre de 2013

Internet i societat actual


                   
Les Xarxes Socials estan cobrant gran importància en la societat actual, reflectint la necessitat de l'ésser humà d'expressió i reconeixement, bé ho va dir Aristòtil "L'Home és un ésser sociable per naturalesa", ja que per satisfer les seves exigències físiques i espirituals necessita viure en societat.


              AVANTATGES               DESAVANTATGES

Retrobament amb coneguts .
Són perilloses si no es configura la privacitat correctament , ja que exposen la nostra vida privada
Oportunitat d'integrar a Flashmobs ( reunions breus via online amb fins lúdics i d'entreteniment amb el propòsit de mobilitzar milers de persones )

Poden ser utilitzades per criminals per conèixer dades de les seves víctimes en delictes : com l'assetjament i abús sexual , segrest , tràfic de persones , etc
Excel · lents per propiciar contactes afectius nous com : recerca de parella , amistat o compartir interessos sense fins de lucre .
Poden ser utilitzades per criminals per conèixer dades de les seves víctimes en delictes : com l'assetjament i abús sexual , segrest , tràfic de persones , etc
Compartir moments especials amb les persones properes a les nostres vides .
Poden ser addictives i devorar gran quantitat del nostre temps , ja que són ideals per a l'oci
Dilueixen fronteres geogràfiques i serveixen per connectar gent sense importar la distància
Poden apoderar-se de tots els continguts que publiquem .
Perfectes per establir connexions amb el món professional
Es poden donar casos de suplantació de personalitat .

Tenir informació actualitzada sobre temes d' interès, a més permeten acudir a esdeveniments, participar en actes i conferències .

Falta en el control de dades .

Poden generar moviments massius de solidaritat davant d'una situació de crisi .


lunes, 14 de octubre de 2013

Top 10 Crossovers of the 2012-2013 Season




Fes un cop d'ull als 10 millors crossovers de Joe Johnson, Stephen Curry, i la resta de les superestrelles de la NBA, ja que trenquen un parell de turmells de la passada temporada 2012-2013.

lunes, 30 de septiembre de 2013

Diferencies

Diferencies:
1.El blocs és actiu mentre que el website és passiu.
El blocs difon teu contingut a www via RSS cada vegada que es publica alguna cosa nova.

La pàgina web, per contra, espera ser descobert pels robots dels motors de cerca.

      2. El bloc és més ràpid.

La sindicació dels teus posts és gairebé instantània. Els blocs distribueixen informació de manera ràpida i eficient.

      3. El bloc crea lectors actius.

És molt fàcil per un visitant subscriure a un bloc per accedir a un nou posts via email i / o RSS al seu portal d'inici favorit.

     4. Els blogs ofereixen contingut nou i fresc.

Per la seva pròpia naturalesa, els blocs ofereixen contingut nou amb regularitat.

El contingut nou i fresc és material de primera per als motors de cerca. A cada entrada creem una pàgina nova, a llarg termini aquest volum microsegmentado (gràcies al microcontenido de cada posts: titular, keywords en text i tags) farà que un blog rankee millor en els motors de cerca, motors de blocs i motors RSS.

       5. Els Blogs conviden a la participació.


I això és un bloc, un espai per a la participació entre lectors i contingut, entre lectors i editor, entre clients potencials i marca.

Una conversa. Un diàleg. Una construcció conjunta. El lector pot opinar, contradir, afavorir, oposar-se, matisar tot el que diem. És un canal bidireccional i simètric.

     6. El bloc és més personal.

El bloc és informal i conversacional. Ens permet ser i estar de manera més original i personal.

El blogging és una eina excepcional per establir la personalitat de la nostra marca, ja sigui corporativa o personal, ja que afavoreix la conversa, propera, conjuntament.

Que es pagina web?

Una pàgina web (o pàgina electrònica, segons el terme recomanat per la RAE) és el nom d'un document o informació electrònica adaptada per a la World Wide Web i que es pot accedir mitjançant un navegador. Aquesta informació es troba generalment en format HTML o XHTML, i pot proporcionar navegació a altres pàgines web mitjançant enllaços d'hipertext. Les pàgines web freqüentment inclouen altres recursos com fulls d'estil en cascada, guions (scripts) i imatges digitals, entre d'altres.
Les pàgines web poden estar emmagatzemades en un equip local o un servidor web remot. El servidor web pot restringir l'accés únicament per a xarxes privades, pàg. ex., en una intranet corporativa, o pot publicar les pàgines en la World Wide Web. L'accés a les pàgines web és realitzat mitjançant la seva transferència des de servidors utilitzant el protocol de transferència d'hipertext (HTTP)

miércoles, 18 de septiembre de 2013

1a Avaluacio UNITAT 1

                           QUE ES UN BLOC EDUCATIU ?                       


-Els weblogs, edublogs, blocs o bitàcoles són llocs web on es publiquen de forma cronològica articles de diversa temàtica.

-Poden ser individuals (un autor) o col · lectius (diversos autors), poden tractar d'una temàtica en especial, servir de suport a les classes, ser un punt de trobada per resoldre dubtes, plantejar discussions, etc.
Qualsevol pot crear el seu propi bloc de forma senzilla.

 - Hi ha diverses eines que permeten la creació de blocs, encara que citarem principalment a Blogger i WordPress.

-El bloc ha suposat una revolució. Ha donat veu a tots els que volen fer-se sentir a Internet, sense necessitat de tenir coneixements especials d'informàtica.

Tenir accés a internet suposa poder publicar de forma immediata:

--Sense dependre d'un editor.
--Sense censura.
--Tampoc és necessari disposar d'una formació especial.
--Qualsevol pot fer-se sentir a la blogosfera.
--Hi ha blogs de tot tipus. Diaris personals, blocs d'autoajuda, blogs professionals, artístics ... de tota mena.
--Els bloc educatius tampoc responen a un sol format. Hi ha blocs que recopilen recursos educatius, blocs d'aula, blocs de professors, blocs de projectes ...
 

Xat del blog

Blogger news

Perrero

Jocs

Most Reading